Livscoachning


Jag coachar dig som har fastnat i livet. Vill komma bort från prestationsångest och perfektionsjakt. Du vill forma din vardag och ditt liv istället för vad som förväntas av dig. Stoppa ekorrhjulet och hitta dina mål och drömmar.


Hjälper dig att få insyn, ge motivation och perspektiv för att utvecklas som människa utifrån dina behov.


Jag erbjuder alltid ett gratis samtal på 30 min där du får berätta vad du behöver hjälp med och du får känna att personkemin stämmer. 


Coachning paket

5 x 45 min digitalt

3000 kr

Mellan varje tillfälle kommer du få individuella arbetsuppgifter utifrån dina behov för att du ska kunna starta din inre resa.


Behöver du fler timmar gör vi ett personligt paket utifrån dina behov.


Boka här 


Från dröm till verklighet


Lev livet levande, sätt ord på din dröm och skapa din egen verklighet. Det är lätt hänt att sluta drömma, gör inte det! Låt drömmen ta plats och öva dig i konsten att utveckla din dröm, sätt ord på den och låt den ta sig in i din verklighet.

Under detta program skapar du möjlighet att göra verklighet av din dröm.


Om programmet:

5 tillfällen via Teams

Start 23 april kl. 19.00

En gång varje vecka under 5 veckor.

Samt 2 enskilda coaching tillfällen


Vad du får:

  • Hjälp att skapa din vision
  • Verktyg för att behålla drivkraften
  • Struktur för att nå dina mål
  • Övningar för att träna ditt mindset
  • Träna på att drömma större
  • Gemenskap och inspiration genom gruppenÖvrig info:

Vi kommer göra övningar under tillfällena där man har möjlighet att dela med sig av sina tankar och känslor, men vill man hellre sitta med kameran avstängd och bara lyssna, går det också alldeles utmärkt. Mellan varje tillfälle kommer ni även få ”läxor” för att komma framåt i er inre resa.

Under programmet kommer det finnas en låst Facebookgrupp. Där kommer finnas möjlighet för de gruppmedlemmar som vill, att ha kontakt med varandra under programmets gång (samt 6 månader efter programmets slut)

Alla kurstillfällen spelas in och läggs upp i efterhand, vilket gör att man kan missa tillfällen och ändå tillgodogöra sig dem.

Övrig information kommer skickas till din e-postadress som du uppger när du bokar kursen.

 

Kostnad:

1995 kr som betala med faktura!


Boka här
Aktuella kurser, aktiviteter

Här använder jag mina kunskaper inom upplevelsebaserat lärande och äventyrspedagogik med mina kunskaper som livscoach

Alla bokningar är bindande. Det går att ändra deltagare.  Får du förhinder, kontakta mig för att se ifall det finns deltagare på reservlista.

Lyktvandring Folktro och väsen


Vad ser du i lyktans sken?

Välkommen till en vandring där ni i skymningen får vandra och höra historier om vad som levde i skogarna förr i tiden...


Vandringen kommer ta ca 1 timme då vi kommer fram till brasan och historierna fortsätter där.


Samla ihop ditt kompisgäng eller arbetskamrater så boka vi in ett datum som passar er

Landa i nuet


Bryt vardagens stress och skrollande bland sociala medier med2 timmar lättare vandring i skogen. Vi utforskar våra sinnen och gör övningar för att du ska få en chans till återhämtning och bara få vara. Allt fokus kommer att ligga på den omkringliggande naturen samt “här och nu”, där du bara ÄR och följer enkla instruktioner för att skapa lugn och avslappning. Vi stannar till längs vägen för enkla närvaroövningar för att väcka våra sinnen till liv, vilka ofta får stå tillbaka i ett stressat och inrutat vardagsliv.


Den här stunden är din för att skapa djupare kontakt med naturen och ditt inre och ger dig möjlighet att hjälpa din hjärna att varva ner och släppa alla krav och måsten för en stund. Ingen vana krävs, men däremot är terrängen ojämn på vissa ställen.


Samla ihop ditt kompisgäng eller arbetskamrater så bokar vi in ett datum som passar er.
Landa i nuet

"Mor och dotter vandring"

26 maj kl.10.00-12.00 Grimsta naturresarvat


Bryt vardagens stress och skrollande bland sociala medier med 2 timmar lättare vandring i skogen. Vi utforskar våra sinnen och gör övningar för att du ska få en chans till återhämtning och bara få vara. Allt fokus kommer att ligga på den omkringliggande naturen samt “här och nu”, där du bara ÄR och följer enkla instruktioner för att skapa lugn och avslappning. Vi stannar till längs vägen för enkla närvaroövningar för att väcka våra sinnen till liv, vilka ofta får stå tillbaka i ett stressat och inrutat vardagsliv.


Den här stunden är din för att skapa djupare kontakt med naturen och ditt inre och ger dig möjlighet att hjälpa din hjärna att varva ner och släppa alla krav och måsten för en stund. Ingen vana krävs, men däremot är terrängen ojämn på vissa ställen.


Dagen till ära dukas det upp fika i skogen på finporslin.

Pris för mor och dotter 500 kr

Boka här